İçeriğe geç

Neden Özüçler Süt?

ÖZÜÇLER SÜT Sofralarda fark yaratan süt ürünleri çeşitleriyle, tatlar arayanlara farklı lezzetler sunmaya devam etmektedir. Firmamızın ürünleri, enerji değeri yüksek ve protein, kalsiyum, B2 vitamini yönünden zengin ürünlerdir.

ÖZÜÇLER SÜT Peynirleri, kemik gelişimi ve vücut şekli oluşmasını temel taşı olan kalsiyumun ana kaynağıdır. Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Bez Tulum çeşitleriyle beğeninize sunduğumuz peynirlerimizi tüketerek sağlıklı bir yaşama merhaba deyin. 

ÖZÜÇLER SÜT ürünlerimiz, Pastörize inek sütünden tekniğine uygun olarak, hijyenik koşullarda üretilen saf ve doğal ürünlerdir. Ürünlerimiz günlük olarak üretilip sevk edildiği için raflarda bulabileceğiniz en taze ve en kaliteli ürünlerdir. Bu nedenle öğünlerde, yemeklerle ve öğün aralarında tek başına güvenle tüketilebilir. ÖZÜÇLER SÜT ürünleri değişik tercihler için alternatif ambalajlarda ve gramajlarda beğeninize sunulmuştur.

Pastörize Kremadan üretilen Özüçler Tereyağı Hijyenik koşularda üretilip kahvaltıda ve yemeklerde güvenle kullanılır. 

ÖZÜÇLER SÜT ürünleri, insan bünyesi için gerekli tüm besin öğelerini birleşiminde yeterli ve dengeli bir biçimde içerir. Ürünlerimizin üretiminde ambalaj olarak steril poşet kullanılır.